Cape Cod Yarmouth - Ivana Nenadić

E, pa ovako, ja svoje drugo leto provodim u Americi, preko agencije Inspirit. Nisam menjala poslodavca ni agenciju.

Sve najbolje imam da kažem sto se agencije tiče, uvek su bili dostupni šta god da nam je trebalo, od starta i prijave pa do povratka kući, šta god da nam je bilo nejasno i za šta god nam je trebala pomoć, odazvali su se. Devojke su uvek dobro raspoložene, nasmejane, spremne da pomognu.

Iskustvo sa lokacijom South Yarmouth, MA je bilo pozitivno. 
Mesto je mirno, nalazi se na poluostrvu CAPE COD uglavnom ga posećuju porodice sa decom i starije osobe koje dolaze iz većih gradova da bi se sto vise odvojili od buke i odmorili. Ali, sa druge strane, gradić je na samom okeanu, i sam po sebi je prelep, jedan od najboljih za zaradu i odmor.

Za sve one koji se požele velikog grada, Boston vam je nadomak Cape Cod-a i možete ga posetiti više puta u toku programa.

Iskustvo sa poslodavcem  RJ  je bilo pozitivno. 
Svi zaposleni su bili apsolutno korektni prema svima nama, bilo je dosta studenata iz Srbije  i atmosfera je stvarno uvek bila odlična, menadzerima sam oduševljena, uvek su pomagali kad je trebalo i izlazili u susret za sve.

Nakon radne vize sam putovala, (Las Vegas, San Francisco,New York...) , skakala sa padobranom, plivala sa delfinima i doživela nezaboravno iskustvo i stvorila uspomene za ceo život.

Toplo preporučujem program.

Srećno svima!