BALTIMORE, MD

Opis  

Baltimor je po naseljenosti na 29. mestu u USA i nije deo nijednog okruga. Osnovan je 1729. godine. Baltimore je jedna od najvećih američkih luka, smeštena u Zalivu Chesapeake, na Patapsko reci na 239m2 i podeljen je u devet regiona, mada ga lokalno stanovništvo uglavnom deli na Istočni i Zapadni Baltimor.

Grad je ime dobio po osnivaču Kolonije Maryland, lordu Baltimoreu.

Poznat je i kao grad šarma koji vas zbog brojnih istorijskih distrikta momentalno ostavlja bez daha. Neki od najpoznatijih stanovnika ovog grada, našoj javnosti   svakako su Edgar Alan Po, Bejb Rut i Bili Holidej.   

Studenti ce raditi u Baltimore Golf Country Clubu i u hotelu sa 5 ***** "Four Seasons"

Baltimore Country Club je privatni klub u Baltimoru, država Merilend. S obzirom na to da je udaljen oko 15 milja od samog grada Baltimora, tj njegovog centra, smatra se predgrađem najvećeg grada u državi Merilend. Country Club je osnovan davne 1898 i kroz svoju 118 godina dugu tradiciju, bio je domaćin brojnih eksluzivnih golf takmičenja poput US Opena, PGA championship-a, US Womans Opena-a itd.

Hotel "Four Seasons" Baltimore je ekskluzivni hotel sa 5 ***** ima 256 soba i 45 apartmana. Lociran je Harbor East-u sa pogledom na luku. Podignut je 2011. godine. Studenti koji budu ovde radili moci ce da uzivaju  u samom Baltimoru.

Minimalna satnica počev od 1-og Jula 2018.  10,10 $. Prekovremeni sat se plaća jedan i po put više i iznosi 15.15$.  Satnica može biti i veća od zagarantovane minimalne satnice, samim tim je i prekovremeni sat veći.

Pozicija

Satnica $

Prekovremeno$

Bakšiš$

Smeštaj $

Country club stuff  10.10- Moguce Ne Obezbedjen
Pool Attendant 9.50 Moguce Da Obezbedjen
Bar back waiter 11.50 Moguce Da Obezbedjen

*Satnice, bakšiši i cene smeštaja  su podložni promenama. Variraju u zavisnosti od sezone, perioda sezone, poslodavca, obima posla itd.  Prekovremeni rad nije zagarantovan. Detaljnije informacije biće sadržane u job offer-u.

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen od strane kluba i iznosi 125$ nedeljno. U pitanju je apartmanski tip smeštaja baš tu u okviru kluba, sa osnovnim nameštajem i svim ostalim stvarima koje su vam potrebne. Naplata smeštaja se vrši direktno preko platnog čeka, a odlična stvar je što je za sve zaposlene obezbeđen jedan besplatan obrok u toku dana. Sto se tice smestaja za pozicije u hotelu "Four Seasons" takodje ce biti obezbedjen. Detalji ce biti naknadno objavljeni.

Detaljnije

Kultura i istorija

Što se tiče samog grada Baltimora, u XVIII je odigrao jednu od najznačajnijih uloga u Američkoj revoluciji, pružajući otpor britanskim porezima I odbijajući saradnju sa njima. Baltimore je 1800-ih bio drugi najpopularniji grad u kojem su se iskrcavali doseljenici u SAD.

Ima više spomenika kulture nego ijedan drugi grad u Sjedinjenim Državama.

Prosečna temperatura tokom leta je 32 stepena .

Poznati sportski klub iz Baltimora je ragbi klub Baltimor Ravens.

                                           Panorama Baltimora

Istražite Baltimor i Baltimor Country Club

LINK 1: http://www.bcc1898.com/

LINK2: https://en.wikipedia.org/wiki/Baltimore_Country_Club

LINK 3: http://www.baltimore.org/VIDEO ISKUSTVA