NORTH CONWAY, NH

Opis        

To je resort area AKTUELNA preko cele godine. Nalazi se u državi New Hampshire, na severu Amerike. Udaljenost  N.CONWAY - NEW YORK JE 433 km, sto je i vise nego blizu da se poseti velečanstveni grad, omiljena destinacija studenata u turističkom delu vize i verovatno svakog turiste u Americi.

North Conway se na istoku graniči sa državom Maine, a na zapadu je White Mountain National Forest , popularan je zbog Cathedral Ledge koji posećuju planinari, tu je i Echo Lake State Park i Mount Cranmore. 
Ako volite prirodu, onda ste na pravom mestu!

Sto se tiče drugog posla, u North Conway-u se nalazi preko 25 hotela/motela i preko 50 ugostiteljskih objekata restorana/pabova/grilova/kafića/ poslastičarnica/picerija itd...

U vašem slobodnom vremenu, možete se spustiti do obale, grad Biddeford u državi Maine je na 100 km, tako da poneki vikend možete provesti na obali , puno outdoor aktivnosti , tu je i park Adventure Park Cranmore( bandzi, zidovi za penjanje, kosteri...)

Poznat je po velikom broju outleta, pa ko voli shopping , nek izvoli :)

Poslodavci su: Red Jacket Mountain View Resort, Merrill Farm Inn, Forest Glen Inn.

Satnice i Pozicije

Minimalna satnica počev od 1. Januara 2017. je 7,25 $. Prekovremeni sat se plaća jedan i po put više i iznosi oko 10,87 $. Satnica može biti i veća od zagarantovane minimalne satnice, samim tim je i prekovremeni sat veći.

      Pozicija

   Satnica$

   Prekovremeno$

       Bakšiš $

   Smeštaj $

Room attendant

8-10

12-15

Da

85

Restaurant position

8-10

12-15

Moguć

85

*Satnice, bakšiši i cene smeštaja  su podložni promenama. Variraju u zavisnosti od sezone, perioda sezone, poslodavca, obima posla itd.  Prekovremeni rad nije zagarantovan. Detaljnije informacije biće sadržane u job offer-u.

Preuzmite detaljniju listu vaših poslova / u izradi/

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen, uglavnom je skroman/studentski, ali ne tako retko može biti malo bolji i opremljeniji.  Obično su to iznajmljene kuće ili moteli. Studenti su raspoređeni po sobama, u većini slučajeva od jednog do četiri studenta. Moguće je da partneri zahtevaju depozit za smeštaj i on se plaća odmah po dolasku, ili iz Srbije. Razlog plaćanja unapred je osiguravanje smeštaja zbog ograničenih kapaciteta na datoj lokaciji i sigurnosti stanodavca. Housing od 85$  spada u  vrh NAJJEFTINIJIH SMEŠTAJA koji se mogu naći. Smeštaj obezbedjuje poslodavac i odbijaće se od plate.

Pročitajte iskustvo studenta http://www.workandtravel.iskustvo.org/shaws-supermarket-north-conway-new- hampshire-atik-plus/

Istražite  North Conway, NH

Link 1

Link2 

Link 3: http://www.settlersgreen.com/shopVIDEO ISKUSTVA