SEABROOK ISLAND, SC

Opis

Seabrook island  je  lociran u jugozapadnom delu Charleston okruga u blizini grada Charleston ( 25 milja) u kome zivi oko 130.000 stanovnika, na jugu granicu predstavlja Atlanski okean.

U ovom gradu postoji mnogo atrakcija, mnoštvo restorana i  barova. U samom gradu se takođe odrzava veliki broj teniskih turnira. Grad je prepun šoping centara i outleta gde možete naći sve što vas interesuje. Studenti će živeti u njemu. Poznat po bogatoj istoriji Charleston je popularna turistička destinacija.Takodje nosi priznanja kao sto su: America`s Most Friendly City po turističkim magazinima 2011. ,2013., 2014. i takodje 2014.god. "The most polite and hospitable city in America" po Southern Living magazine.

Seabrook Island Club je smešten u  sjaju prirode sa obalskom granicom koja je puna bujnih šuma i plaža.

Svakim danom gosti kluba uzivaju u jahanju, golf takmičenjima, teniskim mečevima i u najnovijem beach club-u.

Satnice i Pozicije

Minimalna satnica počev 1 januara 2017. je 7,25$. Prekovremeni sat se plaća jedan i po put više, i iznosi 10,87$. Satnica može biti i veća od zagarantovane minimalne satnice, samim tim je i prekovremen

Pozicija

Satnica$

Prekovremeno$

Bakšiš $

Smeštaj $

Server assistant

10.5

15.75

63

Hostess

10

15

63

*Satnice, bakšiši i cene smeštaja  su podložni promenama. Variraju u zavisnosti od sezone, perioda sezone, poslodavca, obima posla itd.  Prekovremeni rad nije zagarantovan. Detaljnije informacije biće sadržane u job offer-u.

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen, uglavnom je skroman/studentski, ali ne tako retko može biti malo bolji i opremljeniji. Cena se kreće od 80 $ do 120 $. Obično su to iznajmljene kuće ili moteli. Studenti su raspoređeni po sobama, u većini slučajeva od jednog do četiri studenta. Moguće je da partneri zahtevaju depozit za smeštaj i on se plaća odmah po dolasku, ili iz Srbije. Razlog plaćanja unapred je osiguravanje smeštaja zbog ograničenih kapaciteta na datoj lokaciji i sigurnosti stanodavca.

Više o klubu mozete pogledati na sajtu

https://www.theknot.com/marketplace/seabrook-island-club-seabrook-island-sc-360695VIDEO ISKUSTVA