CAPE COD MA

CAPE COD

Opis

Cape Cod (Massachusetts) je  najpopularniji  predeo  za  letnji odmor većine bogatih  američkih turista. Mnoštvo restorana, hotela, shopping centara, prodavnica su garancija za dodatne poslove.  Visoke  satnice  se mogu očekivati u  svim  gradovima  na ovom predivnom poluostrvu. Ponuda poslova koje imamo trenutno na raspolaganju su rad u restoranima i vodenom parku. Pozicije su za momke i devojke.

Na raspolaganju su gradovi Yarmouth, Falmouth and Hyannis.

U restoranima su na raspolaganju pozicije kasirki, hostesa, kuvara i konobara/konobarica. U vodenom parku će raspoređivanje zaposlenih biti na licu mesta od strane nadležne osobe. Opis pozicija je proveravanje ulaznica, bezbednost gostiju, animiranje dece, objašnjavanje pravila ponašanja na vožnjama i održavanje higijene parka.

Satnice i Pozicije

Minimalna satnica počev od 1-og Januara 2020. je 12,75 $. Prekovremeni sat se plaća jedan i po put više i iznosi 19,12 $. Satnica može biti i veća od zagarantovane minimalne satnice, samim tim je i prekovremeni sat veći.

Kultura i istorija

Moreplovac Barthelomew Gosnold 1602. plovio je obalom Nove Engleske i dao ime peskovitom poluostrvu, dugačkom 105 km koje se pruža sa kopna Massachusetts-a, ime Cape Cod.

Cape Cod je bio medju prvim mestima gde su se Englezi naselili u Severnoj Americi.

Geološki gledano Cape Cod je star 18.000 godina, njegova istorija uključuje ogromnu zbirku ljudi, mesta i dogadjaja, a većinu iz vremena davno izbledelog u sećanjima. Od početka svog nastanka do temelja National Seashore Cape Cod je jedan od predaka američke nacionalne baštine.

Predsednik Kennedy je tokom svog mandata imao letnju rezidenciju u Hyannis-u.

Cape Code u svom kulturnom sadržaju ima da ponudi brojne muzeje i galerije, medju kojima se izdvajaju: Cape Cod Maritime Museum, Cape Cod Art Museum, Cultural centre of Cape Cod, John F.Kennedy-Hyannis Museum.

Istražite Cape Cod, MA

Link 1: https://en.wikipedia.org/wiki/Cape_Cod

Link 2: http://travel.usnews.com/Cape_Cod_MA/Things_To_Do/

Link 3: http://www.yarmouthcapecod.com/category/play/culture/

VIDEO ISKUSTVA