CAPE COD HYANNIS

Opis

Hyannis je velika turistička destinacija Cape Cod-a i glavna pomorska i avio veza za putnike i teret za Nantucket ostrvo, sa preko 100 milja prelepih plaža.

Milioni posetilaca dolaze u Hyannis zbog lepog vremena, plaža i istorijskih znamenitosti. Porodica Kennedy je imala svoju letnju rezidenciju, koja je nazvana “Summer White House”.

Opuštena atmosfera i prijateljska energija se osećaju u Hyannis-u. Primamljiva destinacija za naše studente, gde će biti u prilici da nadju poslove u restoranima, fast food restoranima, hotelima, poslastičarnicama, radnjama…

Ako ste ga izabrali za posao necete zažaliti jer će vam grad ponuditi i savršeno mesto za odmor, bilo da tražite relaksaciju ili avanturu.

Satnice i Pozicije

Minimalna satnica počev od 1-og Januara 2020. je 12,75 $. Prekovremeni sat se plaća jedan i po put više I iznosi 19,12 $. Satnica može biti i veća od zagarantovane minimalne satnice, samim tim je i prekovremeni sat veći.

Pozicija

Satnica $

Prekovremeno $

Bakšiš $

Smeštaj $

Busser

3,35

40-150

125

Server

3,35

50-250

125

Kithen staff

12,75

19,12

125

Housekeeping

12,75

19,12

Moguć

125

*Satnice, bakšiši i cene smeštaja  su podložni promenama. Variraju u zavisnosti od sezone, perioda sezone, poslodavca, obima posla itd.  Prekovremeni rad nije zagarantovan. Detaljnije informacije biće sadržane u job offer-u.

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen, uglavnom je skroman/studentski, ali ne tako retko može biti malo bolji i opremljeniji. Cena se kreće od 125 $. Obično su to iznajmljene kuće ili moteli. Studenti su raspoređeni po sobama, u većini slučajeva od jednog do četiri studenta. Moguće je da partneri zahtevaju depozit za smeštaj i on se plaća odmah po dolasku, ili iz Srbije. Razlog plaćanja unapred je osiguravanje smeštaja zbog ograničenih kapaciteta na datoj lokaciji i sigurnosti stanodavca.

Detaljnije

Kultura i istorija

Istorija Hyannis-a počinje sa 1602. godinom, a prvi njeni stanovnici su bili farmeri.

Krajem 18.veka 200 zapovednika brodova se nastanilo u Hyannis-u i oblast je postala poznata kao luka – „The Port” zbog svoje centralne lokacije i pomorske aktivnosti.

U poseti Hyannis-u nemojte propustiti Cape Cod Maritime Museum, “John F.

Kennedy Hyannis Museum” i “Cape Cod Baseball League Hall of Fame” gde možete čuti o prošlosti i sadašnjosti ove oblasti.

Istražite Hyannis, MA

Link 1: http://www.hyannis.com/visitors/about/

Link 2: http://www.capecodmaritimemuseum.org/

Link 3: http://www.capecodtimes.com/weather

VIDEO ISKUSTVA