CAPE COD YARMOUTH

Opis

Sve ćete naći u Yarmouth-u, ovaj gradić otelotvoruje duh Cape Cod-a!

Yarmouth je drugi najstariji grad na Cape Cod-u, lokalci ovde žive generacijama, a ljudi koji ga posete uvek mu se vraćaju, pun uzbudljivih stvari  za videti i raditi.

Prijatno mesto za odmor i za posao. Poslovi za studente su u restoranima, hotelima, poslastičarnicama, kafe šopovima, buticima, vodenim i zabavnim parkovima, marketima, pumpama, prodavnicama sladoleda, klubovima, restoranima brze hrane itd.

Uživaćete u peščanim plažama i mirisu okeana.

Satnice i Pozicije

Minimalna satnica počev od 1-og Januara 2020 je 12,75 $. Prekovremeni sat se plaća jedan i po put više i iznosi 19,12$. Satnica može biti i veća od zagarantovane minimalne satnice, samim tim je i prekovremeni sat veći.

Pozicija

Satnica $

Prekovremeno$

Bakšiš$

Smeštaj $

Restaurant staff

3,35-10

40-250

90-120

Park Attendant

12,75

130

Receptionist

12,75

19,12

130

Kitchen staff

12,75

19,12

130

Housekeeping

12,75

19,12

Moguć

130

*Satnice, bakšiši i cene smeštaja  su podložni promenama. Variraju u zavisnosti od sezone, perioda sezone, poslodavca, obima posla itd.  Prekovremeni rad nije zagarantovan. Detaljnije informacije biće sadržane u job offer-u.

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen, uglavnom je skroman/studentski, ali ne tako retko može biti malo bolji i opremljeniji. Cena se kreće oko 130 $. Obično su to iznajmljene kuće ili moteli. Studenti su raspoređeni po sobama, u većini slučajeva od jednog do četiri studenta. Moguće je da partneri zahtevaju depozit za smeštaj i on se plaća odmah po dolasku, ili iz Srbije. Razlog plaćanja unapred je osiguravanje smeštaja zbog ograničenih kapaciteta na datoj lokaciji i sigurnosti stanodavca.

Detaljnije

Kultura i istorija

Pre dolaska Evropljana Yarmouth su naseljavala indijanska plemena, bio je organizovan kao deo Plymouth kolonije 1639.

Tokom američke revolucije iz Yarmouth-a su delovali “Sons of Liberty (sinovi slobode) kao podrška vojsci Džordž Vašingtona.

Grad je proglasio nezavisnost od Velike Britanije 1776.

Graditelji su počeli da redizajniraju Yarmouth u letnji rezort krajem 19. veka

A oni koji vole istoriju će se pronaći ovde kao kod kuće gde istorijsko društvo starog Yarmouth-a deluje na nekoliko lokaliteta.

A ako uživate u umetnosti posetite kulturni centar Cape Cod , koji ima u ponudi likovne izložbe, koncerte, predavanja, radionice…

Istražite Yarmouth, MA

Link 1: http://www.yarmouthcapecod.com/

Link 2: https://en.wikipedia.org/wiki/Yarmouth,_Massachusetts

Link 3: http://yarmouth.ma.us/index.aspx?NID=845

VIDEO ISKUSTVA