CAPE COD FALMOUTH

Opis

Falmouth se nalazi u jugoistočnom delu Cape Cod-a i predstavlja idealnu bazu odakle možete posetiti Nantucket, Martha`s Vineyard, Plymouth, Boston, Provincetown. Otkrićete da Falmouth ima najtoplije vode, mnoštvo plaža i neke od najfinijih restorana.

Poslovi za studente su u restoranima, hotelima, poslastičarnicama, kafe šopovima, buticima, vodenim i zabavnim parkovima, marketima, pumpama, prodavnicama sladoleda, klubovima, restoranima brze hrane itd.

Satnice i Pozicije

Minimalna satnica počev od 1-og Januara 2020 je 12,75 $. Prekovremeni sat se plaća jedan i po put više i iznosi 19,12 $. Satnica može biti i veća od zagarantovane minimalne satnice, samim tim je i prekovremeni sat veći.

Pozicija

Satnica $

Prekovremeno $

Bakšiš $

Smeštaj $

Restaurant staff

3,35-

40-250

125

Receptionist

12,75

19,12

125

Kitchen staff

12,75

19,12

125

Housekeeping

12,75

19,12

Moguć

75-150

*Satnice, bakšiši i cene smeštaja  su podložni promenama. Variraju u zavisnosti od sezone, perioda sezone, poslodavca, obima posla itd.  Prekovremeni rad nije zagarantovan. Detaljnije informacije biće sadržane u job offer-u.

Smeštaj


Smeštaj je obezbeđen, uglavnom je skroman/studentski, ali ne tako retko može biti malo bolji i opremljeniji. Cena se kreće od 125 $. Obično su to iznajmljene kuće ili moteli. Studenti su raspoređeni po sobama, u većini slučajeva od jednog do četiri studenta. Moguće je da partneri zahtevaju depozit za smeštaj i on se plaća odmah po dolasku, ili iz Srbije. Razlog plaćanja unapred je osiguravanje smeštaja zbog ograničenih kapaciteta na datoj lokaciji i sigurnosti stanodavca.

Detaljnije

Kultura i istorija

Falmouth su prvo naselili engleski kolonisti 1660. Godine. Bartolomew Gosnold mu je dao ime po gradu Falmouth u Engleskoj.

1872. godine voz je stigao u Falmouth i prve vikendice su izgradjene, masovnu izgradnju doživljava 1970-tih, 1980-tih, 1990-tih godina.

Falmouth Museum of the Green sadrži priče i artifakte koji će vam približiti sliku o Falmouth-u. The Cultural Center je mesto gde se održava širok spektar programa, predavanja i dogadjaja za odrasle i decu.

Istražite Falmouth, MA

1: http://captainsmanorinn.com/area/

2: https://museumsonthegreen.org/tag/falmouth-historical-society/

3: https://en.wikipedia.org/wiki/Falmouth,_Massachusetts

VIDEO ISKUSTVA