LIFEGUARD

Opis

Obezbedite sebi predivno leto radeći jedan od najlepših letnjih poslova na atraktivnoj  lokaciji. Idealna prilika da upoznate pravu Ameriku radeći u regionu glavnog grada. Prelepa i urbana metropola sa milionima stanovnika koja pruža ogromne mogucnosti.

U zavisnosti od poslodavca neki student će raditi obuku u Srbiju, a neki na bazenima u Americi odmah po dolasku. Obuka za spasioca traje tri dana. Jedan deo je teoretski gde se učesnicima putem video bima pokazuju tehnike spasavanja, a drugi deo je praktičan gde svaki učesnik ponaosob vežba svaku od tehnika.

Bazeni na kojima ce studenti raditi se nalaze u prelepom Washington DC regionu i Maryland.

Satnice i Pozicije

Minimalna satnica počev 1 jula 2017. Je 9,25$. Prekovremeni sat se plaća jedan i po put više i iznosi 13,87$. Satnica može biti i veća od zagarantovane minimalne satnice, samim tim je i prekovremeni sat veći.

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen, uglavnom je skroman/studentski, ali ne tako retko može biti malo bolji i opremljeniji. Cena se kreće od 70 $ do 120 $. Obično su to iznajmljene kuće ili moteli. Studenti su raspoređeni po sobama, u većini slučajeva od jednog do četiri studenta. Moguće je da partneri zahtevaju depozit za smeštaj i on se plaća odmah po dolasku, ili iz Srbije. Razlog plaćanja unapred je osiguravanje smeštaja zbog ograničenih kapaciteta na datoj lokaciji i sigurnosti stanodavca.

Idealna prilika da upoznate pravu Ameriku radeći u regionu glavnog grada. Prelepa i urbana metropola sa milionima stanovnika koja pruža ogromne mogućnosti.

RAD NA BAZENIMA:

  • OD 23. MAJA DO 6. SEPTEMBRA

  • PROSEČAN BROJ SATI NA NEDELJNOM NIVOU 40-50

  • SPASIOCI SA ISKUSTVOM DOBIJAJU VEĆE SATNICE

  • ORGANIZOVANA OBUKA U SRBIJI

  • OBEZBEĐEN SMEŠTAJ OD STRANE KOMPANIJE

  • BONUSI ZA USPEŠNE SPASIOCE

  • MOGUĆNOST NALAŽENJA DODATNOG POSLA

Istražite Washingthon D.C.  i Maryland

Link 1: https://washington.org/

Link 2: http://www.history.com/topics/us-states/Washington

Link 3: http://www.infoplease.com/us-states/maryland.htmlVIDEO ISKUSTVA