MYRTLE BEACH SC

Opis

Myrtle  Beach  je  primorski  grad  u  Južnoj Karolini  koji  se  nalazi  na istočnoj obali Sjedinjenih država. Po odabiru turista rangiran je kao jedan od 25 najboljih turističkih destinacija, zbog tople klime i dugih peščanih plaža, privlači preko 15 miliona turista godišnje. Populacija u ovom gradu je  27 hiljada stanovnika.

Myrtle Beach nudi:

Plaže dugačke 60 milja, restorane, zabavne i vodene parkove, uzbudljiv noćni život, najbolje golf klubove, kulturne aktivnosti i istorijska mesta, uzbudljive sportove na vodi, velike tržne centre, butike i razne prodavnice.

U okruženju se nalazi  460 hotela, mnogi  od njih na obali. U obližnjem gradu Myrtle Waves je smešten jedan od najvećih vodenih parkova na istočnoj obali SAD.  Šetalište  je  otvoreno 2010. godine i nalazi se na 3. mestu na listi najboljih šetališta  u  SAD-u  po  National Geographic-u. U ovom gradu se nalazi veliki broj restorana, hotela, prodavnica koji imaju veliku potrebu za radnom snagom tokom leta. Studenti imaju priliku da rade u dinamičnom okruženju zajedno sa američkim radnicima  i tako svakodnevno imaju priliku da poboljšaju znanje engleskog jezika. Tokom  boravka  u Myrtle Beach nalaze po nekoliko dodatnih poslova. Već nekoliko godina naši studenti odlaze zadovoljni na ovo mesto zbog odličnih uslova života i rada. Uglavnom su pozicije konobara, pomoćnika konobara, hostese i prodavca i dobija se bakšiš što je veoma privlačno većini studenata.

Myrtle Beach godišnje poseti 15.000.000 turista, pa ne mogu svi oni pogrešiti ☺ !

Satnice i Pozicije

Minimalna satnica od 1 januara 2016. je 7.25$ . Prekovremeni sat se plaća jedan i po put više, i iznosi oko 10,87$. Satnica može biti i veća od zagarantovane minimalne satnice,samim tim je i prekovremeni sat veći.

Pozicija Satnica $ Prekovremeno $ Bakšiš $ Smeštaj $
Supermarket  Associate 9 13,4 80-120

*Satnice, bakšiši i cene smeštaja  su podložni promenama. Variraju u zavisnosti od sezone, perioda sezone, poslodavca, obima posla itd. Prekovremeni rad nije zagarantovan. Detaljnije informacije biće sadržane u job offer-u.

Preuzmite listu konkretnih poslova OVDE

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen, uglavnom je skroman/studentski, ali ne tako retko može biti malo bolji i opremljeniji.Cenase kreće od 80 $ do 130 $. Obično su to iznajmljene kuće ili moteli. Studenti su raspoređeni po sobama, u većini slučajeva od jednog do četiri studenta. Moguće je da partneri zahtevaju depozit za smeštaj i on se plaća odmah po dolasku, ili iz Srbije. Razlog plaćanja unapred je osiguravanje smeštaja zbog ograničenih kapaciteta na datoj lokaciji i sigurnosti stanodavca.

Detaljnije

Kultura i istorija

Američki starosedeoci koji uključuju plemena Waccamaw i Winyah su bili prvi naseljenici i živeli su u ovoj oblasti hiljadama godina.

Njima se pridružuju moreplovci koji plovili pod španskom zastavom 1526.god.

Južna Karolina je bila jedna od prvobitnih trinaest kolonija.

Južna Karolina ima jedan od najjačih kulturnih identiteta u Americi. Zbog mnogih kulturnih uticaja, Jug je razvio jedinstvene običaje, kuhinju, muziku I književnost.

Istražite Myrtle Beach

Link 1: https://en.wikipedia.org/wiki/Myrtle_Beach,_South_Carolina

Link 2: http://www.cityofmyrtlebeach.com/

Link 3: http://www.earthcam.com/usa/southcarolina/myrtlebeach/VIDEO ISKUSTVA