ZAŠTO WORK AND TRAVEL USA?

" ZA 20 GODINA. BIĆEŠ RAZOČARAN STVARIMA KOJE NISI URADIO, ISPLOVI ZATO IZ SIGURNE LUKE, OTKRIVAJ, SANjAJ, ISTRAŽUJ!" – Mark Twain

Program Work & Travel je fantastična prilika za svakog mladog čoveka koji traga za profesionalnim i duhovnim napretkom. Mladi su puni života, željni putovanja i izazova, a Work& Travel je fenomenalan način da se otrgnu iz rutine običnog života i zakorače u neki drugačiji svet prepun avantura i nezaboravnih doživljaja. INSPIRIT vam pruža priliku da budete mnogo više od običnog turiste, da tokom letnjeg raspusta radite, proputujete i zaradite, radeći u proverenim i poznatim američkim kompanijama sa kojima već duži niz godina uspešno sarađujemo. 

Bogatstvo se meri prijateljima, putovanjima i količinom ljubavi koju emitujemo na druge ljude. Mi želimo da vi budete istinski bogati, da proputujete svet, širite pozitivne emocije i usrećujete druge oko sebe. Sve ovo može da vam se desi putem Work & Travel programa koji, više od deceniju, organizujemo sa čak 15 najistaknutijih američkih partnera, a oni su, ne slučajno, ukazali poverenje baš nama!

INSPIRIT vam pruža jedinstvenu šansu da vidite svet iz nekog drugog ugla, upoznate ljude drugačijih kultura i vera, živite i radite u svetskim metropoloma kao i da usavršite engleski jezik. 

Benefiti Work & Travel USA programa:

  • Sticanje nezaboravnog radnog i životnog iskustva
  • Usavršavanje engleskog jezika
  • Šansa za profesionalnim i duhovnim napretkom
  • Nezaboravna avantura
  • Upoznavanje novih prijatelja
  • Sazrevanje i sticanje odgovornosti
  • Mogućnost zarade

Mnogo je dobrih i korisnih razloga zašto se treba odlučiti za INSPIRIT kompaniju i Work & Travel USA program, a na vama je da iskoriste pruženu šansu i zakoračite u ovu prelepu avanturu.

Za dodatne infromacije, molimo vas da kontaktirate neku od naših kancelarija u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Banja Luci itd.